Etos start Apotheek in Amersfoort

Nieuws van: Agis Zorgverzekeringen
In Amersfoort worden drie volledige Etos Apotheken geopend in reeds bestaande Etos-winkels en 15 Etos Medicijnservice-punten in alle overige Etos en Albert Heijn winkels. De apotheken worden bemand door een deskundig apothekersteam, bestaande uit gediplomeerde apothekers en -assistenten. De Etos Medicijnservice-punten staan onder toezicht van apothekers en worden bemand door gediplomeerde medewerkers, zoals drogisten of assistent-drogisten. Medicatiebewaking en kwaliteitstoezicht vinden plaats door de apothekers.

Etos is vorig jaar van start gegaan in ’s-Hertogenbosch met een uitgebreide apotheekservice. Het afgelopen jaar heeft er veel onderzoek plaatsgevonden, vooral onder klanten. Jos Jongstra, Director Etos Apotheek: 'De klanten zijn zeer enthousiast over onze activiteiten. De Etos Apotheek biedt gemak, service en keuzevrijheid bij het ophalen en bezorgen van medicijnen. Alle Etos en AH winkels, waar je toch al vaak komt voor je boodschappen, zijn aangesloten bij de Etos Apotheek en hebben dus ruime openingstijden. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je je medicijnen ophaalt of laat bezorgen. Ook de Etos Medicijnservice-punten hebben hun toegevoegde waarde bewezen. Vooral voor herhaalrecepten zijn deze punten in trek bij klanten.'
17 aug 2004« Vorige
[Geneesmiddelenuitgaven gedaald]
Volgende »
[Scoubidou-touwtjes niet gevaarlijk]

Gevonden op deze pagina: