Gratis anticonceptie-advies van Etos

Nieuws van:
Inwoners van ’s-Hertogenbosch en Amersfoort (inclusief Leusden) kunnen op respectievelijk zaterdag 9 (’s-Hertogenbosch) en 23 april (Amersfoort en Leusden) in alle vestigingen van Etos Apotheek terecht voor een persoonlijk advies over anticonceptiemiddelen.

Tijdens de Anticonceptie Themadag zijn Anticonceptie Educatie Teams in alle Etos Apotheken en Medicijnservicepunten aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden. Ook kunnen belangstellenden ter plekke een test doen en zo zelf ontdekken welke voorbehoedsmethode het beste bij hen past.De laatste jaren is een aantal nieuwe anticonceptiemethoden op de markt gekomen, die lang niet bij iedereen bekend zijn. Etos Apotheek kan hierin een belangrijke rol spelen door klanten te informeren over de diverse mogelijkheden. Met informatie over de verschillende anticonceptiemethoden en hun werking, maar ook over de voor- en nadelen van de diverse methoden. De Etos-apotheker is daarnaast altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen en voor het geven van een gericht anticonceptieadvies.

Speciale themadag

Tijdens de Anticonceptie Themadag kunnen klanten al hun vragen over anticonceptie stellen aan de aanwezige deskundigen. Bovendien kunnen zij, gebaseerd op hun ervaringen met hun huidige anticonceptiemiddel, een test doen. Naar aanleiding van de test krijgen zij een gericht advies over het anticonceptiemiddel dat het meest is afgestemd op hun levensstijl.


www.etos.nl/apotheek/?trg=apotheek/index.anticonceptieadvies - 5 apr 2005« Vorige
[Geen verbod Internetdokter]
Volgende »
[Pijnstilling bij zenuwpijn]

Gevonden op deze pagina: