Meander Medisch Centrum gaat uit van het vier vingers principe

Nieuws van: ITCzorg
Meander Medisch Centrum heeft onlangs een contract getekend met MI Consultancy voor de invoering van het geïntegreerd elektronisch medisch dossier en elektronisch patiëntendossier (EPD) Norma. Ict-manager Paolo Bellini vertelt ICTzorg hoe zijn ziekenhuis tot deze keuze is gekomen.

"We zijn er een klein jaar mee bezig geweest. Ik noem het overigens nadrukkelijk geen EPD. Het gaat om de flexibilisering van de front office zodat veranderingen in bijvoorbeeld de wet- en regelgeving snel verwerkt kunnen worden. Voor de middle office, de planning en registratie, en de backoffice, de administratie en facturatie, blijven we gebruik maken van X-Care van McKesson."

Lees verder op de website van ITCzorg.
www.ictzorg.com/...ch_centrum_gaat_uit_van_het_vier_vingers_principe.html - 25 jun 2007« Vorige
[Hartstichting voert strijd tegen hart- en vaatziekten op]
Volgende »
[VWS draagt bij aan bestrijding besmettelijke ziekten]