College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)

Public Assessment Report Wellbutrin XR

Nieuws van: College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG)
Het Public Assessment Report van Wellbutrin XR is gepubliceerd op http://www.hma.eu/mri.html. Wellbutrin XR is op 10 januari 2007 geregistreerd in Nederland via de decentrale procedure waarvoor Nederland heeft opgetreden als referentieland (RMS).

Wellbutrin XR is beschikbaar in de vorm van tabletten met gereguleerde afgifte met 150 of 300 mg bupropionhydrochloride en is bestemd voor de behandeling van depressieve episodes. Bupropionhydrochloride is reeds vanaf 1 december 1999 geregistreerd als hulpmiddel bij het stoppen met roken in combinatie met ondersteuning van de motivatie om te stoppen met roken voor nicotine-afhankelijke patiŽnten.
www.cbg-meb.nl - 25 jun 2007« Vorige
[Advies beperking indicatie piroxicam]
Volgende »
[Belangrijke veiligheidsinformatie over de Botulinetoxineproducten Botox®, Dysport®en NeuroBloc®]

Gevonden op deze pagina: