Psy.nl

Antipsychoticum Semap blijft op de markt

Nieuws van: Psy.nl
Het antipsychoticum Semap blijft verkrijgbaar. Eerder dit jaar ontstond veel onrust en boosheid omdat farmaceutisch bedrijf Janssen-Cilag het medicijn uit de handel wilde nemen. Honderden behandelaren en cliënten protesteerden tegen dit besluit.

Farmaceut Janssen-Cilag heeft onlangs laten weten dat het antipsychoticum Semap (penfluridol) niet van de markt verdwijnt. In een verklaring kondigt Janssen-Cilag aan dat een ander bedrijf de productie van Semap-tabletten gaat voortzetten. Er worden maatregelen getroffen om de voorraad van Semap op peil te houden. Ongeveer 2500 patiënten in Nederland gebruiken het medicijn.

Lees verder op de website van Psy.
www.psy.nl - 3 nov 2009« Vorige
[Klink pakt farmaceuten aan met wet]
Volgende »
[Beslissing op bezwaar inzake levocetirizine]

Gevonden op deze pagina: