Nieuws Nieuws over geneesmiddelen en farmabedrijven.

XML RSS feedRSS feed van deze pagina


ZonMw

Parel voor patiëntenparticipatie Goed Gebruik Geneesmiddelen

Nieuws van: ZonMw
Op 16 april 2015 ontvingen projectleider Marilou Muris-Nyst en voorzitter Gerdi Verbeet van patiënten-federatie NPCF een ZonMw Parel voor hun werk in een pilotproject rond patiëntenparticipatie. Daarin beoordeelde een patiëntenpanel met ervaringsdeskundigen de onderzoeksaanvragen van onder meer het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) vanuit patiëntenperspectief. ZonMw noemt de bijdrage van het patiëntenpanel ?zeer relevant en vooruitstrevend?.
http://feedproxy.google.com/~r/ZonMw/Nieuws/~3/-0Q3TkGXKAY/ - 16 apr 2015« Vorige
[Psychiaters: voorzichtig met ADHD-medicatie]
Volgende »
[NVWA: derde tatoeage-inkt bevat kankerverwekkende stoffen]