Nieuws Nieuws over geneesmiddelen en farmabedrijven.

XML RSS feedRSS feed van deze pagina


ZonMw

Parel voor patiŽntenparticipatie Goed Gebruik Geneesmiddelen

Nieuws van: ZonMw
Op 16 april 2015 ontvingen projectleider Marilou Muris-Nyst en voorzitter Gerdi Verbeet van patiŽnten-federatie NPCF een ZonMw Parel voor hun werk in een pilotproject rond patiŽntenparticipatie. Daarin beoordeelde een patiŽntenpanel met ervaringsdeskundigen de onderzoeksaanvragen van onder meer het programma Goed Gebruik Geneesmiddelen (GGG) vanuit patiŽntenperspectief. ZonMw noemt de bijdrage van het patiŽntenpanel ?zeer relevant en vooruitstrevend?.
http://feedproxy.google.com/~r/ZonMw/Nieuws/~3/-0Q3TkGXKAY/ - 16 apr 2015« Vorige
[Psychiaters: voorzichtig met ADHD-medicatie]
Volgende »
[NVWA: derde tatoeage-inkt bevat kankerverwekkende stoffen]